0750 488 501 Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
0750 488 501 Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

2.6.1. Conform O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Clientul beneficiază de un termen de 30 zile de când a intrat în posesia produselor pentru a renunța la acestea, fără a justifica decizia sa și fără a suporta alte costuri în afară de cele privind returnarea produsului/produselor.

2.6.2 Clientul este obligat să returneze produsul/produsele în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vânzătorului decizia sa de retragere din contract. Clientul va suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor și este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produsului/produselor rezultate din manipularea acestora.

2.6.3 Clientul va informa The Finest Collection SRL despre decizia sa de retragere prin e-mail la contact@Mtoys.ro  și va returna produsele în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data informării. Notificarea cuprinde numărul comenzii returnate și data la care va returna personal sau prin curier bunul către Vânzător.

2.6.4  Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în următoarele condiții:

– produsele trebuie returnate sigilate;

– starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost folosite sau să nu prezinte urme de uzură sau consum;

– produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente și intacte, în starea în care au fost expediate de către Vânzător (ex: etichetele să nu fie rupte sau tăiate)

2.6.5 The Finest Collection SRL va rambursa Clientului suma primită drept plată din partea Clientului, inclusiv costurile livrării fără întârziere nejustificată, și, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care a fost informată de decizia de retragere a Clientului. Completați formular de retur iar acesta trebuie să însoțească produsele returnate în pachet. Sumele vor fi rambursate folosind aceleași metode de plată ca și cele folosite de Client pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Clientul este de acord cu o altă modalitate de plată.

2.6.6  The Finest Collection SRL va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut.

2.6.7  Clientul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz iar Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.

0

Cauta produse

Sus


Fi la curent cu noutatile si reducerile noastre!
Primesti un cupon de reducere de 5% pentru prima comanda!
** Nu se aplica produselor cu pret redus **
Introdu adresa de email in casuta de mai jos pentru a te abona la newsletterul nostru!

0
    0
    Cosul de cumparaturi
    Cosul tau este golInapoi la magazin
    Produsul a fost adaugat in cos